富良野チーズ工房トップ

ふらのチーズ工房
チーズ工房について
商品紹介
ネットショップ(Yahoo)
ネットショップ(楽天)
おいしい食べ方
チーズができるまで
.
リンク
交通アクセス
お問い合わせ

アイスミルク工房
アイスミルク工房について

ピッツァ工房
ピッツァ工房について

手作り体験工房
手作り体験工房について
Handicraft experience
workshop

手工體驗工作坊
수제 체험 공방


手作り体験 手作り体験コース 富良野 手作り体験工房


体験工房ではバターやアイス、チーズの手作り教室を開催しています。誰でも簡単に新鮮で美味しい乳製品を作ることができますので、ご家族やお仲間で気軽にご参加ください。お申込みは、電話・FAX・メールにて承っております。
なお、外国のお客様には、外国語ができる職員が不在のため、ご迷惑をおかけいたします。
また、メールでの予約は実施日の3日前までにお願いします。1~2日前での予約は受けることができませんので注意をお願いします。
キャンセルは、前日までにご連絡ください。当日キャンセルは、100%のキャンセル料をいただきます。
当日、空きがあるコースにおいては、実施可能な場合があります。
近頃、海外のお客様で、何の連絡もなく、当日来られない方が見られます。
旅行においては、旅行先のマナーをしっかり守っていただくことをお願いします。
In the experience workshop, we hold classes on how to make butter, ice cream, and cheese. Anyone can easily make fresh and delicious dairy products, so please feel free to join us with your family and friends. Applications can be made by phone, fax, or email.
Please note that we do not have staff who can speak foreign languages, so we apologize for any inconvenience this may cause to foreign customers.
Please make reservations by email at least 3 days before the event. Please note that we cannot accept reservations 1-2 days before.
Please contact us by the day before if you wish to cancel. If you cancel on the day of the event, a 100% cancellation fee will be charged.
If there are spaces available on the day, we may be able to hold the course.
Recently, we have seen some overseas customers who have not been able to come on the day without any notice.
When traveling, please be sure to observe the manners of the destination.
在體驗工坊,我們舉辦手工製作奶油、冰淇淋和起司的課程。任何人都可以輕鬆製作新鮮美味的乳製品,歡迎與家人和朋友一起參與。透過電話、傳真或電子郵件接受申請。
由於我們沒有會說外語的工作人員,因此給外國客戶帶來的任何不便,我們深表歉意。
請在活動日期前至少 3 天透過電子郵件預訂。請注意,我們不接受提前 1 至 2 天的預訂。
如需取消,請至少在前一天聯絡我們。當天取消將收取 100% 的取消費。
如果當天有空位,也許可以實施該課程。
最近,我們看到一些海外客戶在沒有任何通知的情況下無法在預約當天前來。
旅行時,請務必遵守目的地禮儀。
체험 공방에서는 버터나 아이스, 치즈의 수제 교실을 개최하고 있습니다.누구나 간단하게 신선하고 맛있는 유제품을 만들 수 있으므로, 가족이나 동료로 부담없이 참가해 주세요. 전화・팩스・메일로 받고 있습니다.
덧붙여 외국의 손님에게는, 외국어를 할 수 있는 직원이 부재하기 때문에, 폐를 끼칩니다.
또, 메일로의 예약은 실시일의 3일전까지 부탁합니다.1~2일전에서의 예약은 받을 수 없기 때문에 주의를 부탁합니다.
취소는, 전날까지 연락해 주십시오.당일 취소는, 100%의 캔슬료를 받습니다.
당일 빈 공간이 있는 코스에서는 실시 가능한 경우가 있습니다.
최근, 해외의 손님으로, 아무런 연락도 없고, 당일 오지 않는 분을 볼 수 있습니다.
여행에 있어서는, 여행처의 매너를 확실히 지켜 주시기를 부탁합니다.
■体験受付
TEL:0167-23-1156 FAX:0167-23-3600 Mail:cheese@furano.ne.jp
バター作り体験
手作り体験 チーズ工房 富良野
アイス作り体験
手作り体験 チーズ工房 富良野
チーズ作り体験
手作り体験 チーズ工房 富良野
メニュー表(クリックで拡大します↓)
COPYRIGHT(C)2010 富良野チーズ工房. ALL RIGHTS RESERVED.